Toppen

Kokkerier af Bruno J.   Kokkerier@laffe.dk

Min egen huskeside med ting og sager, samt gode ting til ganen m.m..
Er du uenig i mine konklusioner, så skal jeg sige -
- det er MIN side og MINE huskesedler, men du må gerne gøre brug dem.

 

Under redigering - Under redigering - Under redigering -

  Ret Beskrivelse / Huskeliste
     
A And:  
     
B Bekkasiner:  
     
C    
     
D Due:
Tam/Skov
 
     
E    
     
F Fasan:  
     
G Gåsen:  
     
H Hest:  
  Hotdogs:  
  Høne Suppe:  
I    
     
J Juleand:  
  Julegås:  
     
K Kylling:   
     
L Lam:  
     
M    
     
N    
     
O    
     
P    
     
Q    
     
R Roastbeef:  
     
S Steg: Stegeklar:
60/65 grader i midten eller i den tykkeste del.
     
T Torsk:  
     
U    
     
V Vagtler:  
     
W    
     
X    
     
Y    
     
Z    
     
Æ Æsel:  
     
Ø    
     
Å Ål: