Top

 

Fie min Fie
 

Tryk på foto nedenfor


Fie I

Fie II

Fie III

Fie IV

Wos 2

Fie min Fie er en side hvor vi hylder vore både og fortæller historier med ord, billeder og film om alle de skønne oplevelser vi fik lov til at opleve sammen, rundt omkring i vores skønne Danmark. Siderne vil, lige som "Logbogen 94 - 23" blive skrevet i de kommende vintre hvor vi vil begrave os i minderne og forsøge at beskrive dem bedst muligt.

Fie II  1998 - 2005 Ramin 785 HT AC 

Båden købte vi ved Michael Flor i Randers i 1998.
Bådens historie (Randers - Bornholm - Silkeborgsøerne - Vidåen - Gråsten - Fredericia - Haderslev - Fredericia).

TOP     Dette side er opdateret 23. maj 2024
 

Båden købte vi ved Michael Flor i Randers i 1998.

I følge vore oplysninger blev båden købt ved Tage Floor/Randers til solgt til en bornholmer i Svaneke, som døbte den Vibeke.

Båden blev hos Tage Floor/Randers, udstyret med bovpropel, hydraulisk styring og varmvandsbeholder m.m., for os en luksus båd.

Den blev senere købt tilbage og fik en tid på Silkeborgsøerne, inde vi fandt den til salg hos Michael Floor/Randers. 

Her fandt vi den bagerst i hallen, en lidt mis vedligeholdt Ramin 785 HT AC, som trods alt, for os, så stærk tiltalende ud - en flot båd.
Mere historie tilgår senere.............

Vi var på bilferie på Bornholm i 2006 (Vi var bådløse) og her besøgte vi Svaneke havn hvor vi talte med naboen til Vibekes tidligere ejer (Han sejlede nu rundt i en Targa 32). Vibeke blev brugt i Østersøen omkring Bornholm indtil den blev solgt, denne gang til Michael Floor i Randers.

   

   
   
TOP

Dette side er opdateret 23. maj 2024